Encorebaanalla laaja kattaus improvisaatiosta elektropoppiin

4.7.2017

Teatterikesän festivaalitunnelma jatkuu iltaisin, kun Sokos Hotels Tampereen ja Pirkanmaan Osuuskaupan kanssa yhteistyössä järjestettävä ravintolafestivaali Encorebaana tuo ohjelmaa ravintoloihin 8.–11.8.2017. Tänä kesänä mukana on 11 esiintyjää seitsemässä eri tapahtumapaikassa.

EncorebaanaElokuun pääsymaksuttomissa illoissamme luvassa mm. impromusiikkia ja julkkisvieraita, kun Snorkkelin improbändi palaa tauon jälkeen ohjelmistoon mukanaan vuoden 2017 Putouksestakin tuttu näyttelijä Mikko Penttilä. Myös lauluillat kuuluvat tiiviisti Encorebaanalle: Puutostiloja on kahden laulaja-kitaristin kunnianosoitus huhtikuussa menehtyneen Freud, Marx, Engels & Jung -keulahahmon Pekka Myllykosken muistolle.

Luvassa myös rempseää mustaa huumoria, kun tamperelainen stand up -koomikko JP Kangas ottaa lavan haltuun perjantai-iltana. Simo Frangénin perinteinen yleistietovisa viettää Encorebaana-juhlavuotta, sillä tänä kesänä visaillaan jo viidennen kerran peräkkäin. Osallistujat pääsevät treenaamaan aivosolujaan ja kisaamaan palkinnoista Ukko Nooassa.

Lisäksi odotettavissa on mimiikkaa, tunnelmallista elektropopia nousevilta lupauksilta, rentoa rockia sekä mies ja kitara -meininkiä. Koko ohjelmisto esitysaikoineen löytyy osoitteesta: www.teatterikesa.fi/ohjelmisto/encorebaana

Lisätietoja:
Tuotantosuunnittelija Salla Kettula | salla.kettula@teatterikesa.fi | 03 222 8536

<< Takaisin