Sirpale eilistä

Pitää kulkea ja laulaa ja välillä palata takaisin. Pitää tavata raitiovaunussa ja kolmen pysäkin aikana ideoida konsertti. Pitää ottaa neljä erilaista laulajaa, joilla on jotain yhteistä: vuosien varrella kertynyt laulujen aarreaitta Anna-Mari Kähärän upeita lauluja, joiden laulamisesta ei saa koskaan tarpeekseen!

Neljä karismaattista laulajaa laittavat persoonansa peliin ja tulkitsevat TelttaLabin perjantai-illassa Anna-Mari Kähärän koskettavia sävellyksiä! Lavalla kukoistavat Essi Wuorela, Susanna Haavisto, Reetta Ristimäki ja Pirjo Aittomäki. Flyygelin ääressä yksi Suomen kysytyimpiä muusikkoja, Timo Alakotila.


ANNA-MARI KÄHÄRÄ on yksi sukupolvensa valovoimaisimpia teatteri-, elokuva- ja kuoromusiikin säveltäjiä. Hän tuli jo nuorena tunnetuksi teatterimusiikin parissa näyttämöllä ja How Many Sisters -lauluyhtyeestä, jonka sävellyksistä ja sovituksista hän vastasi suurelta osin. Kähärä opiskeli Sibelius-Akatemian jazz-osastolla yhtenä ensimmäisistä naisista ja perusti myöhemmin oman jazz-yhtyeen Anna-Mari Kähärä Orchestra. Kähärä on myös yksi kansainvälisesti tunnetuimpia kuorosäveltäjiämme.