Tampere United - FC Honka Akatemia

Miesten Jalkapallon Kakkonen

Tervetuloa kannustamaan joukkueesi voittoon!

 

Pelipiste

Tapahtumaa varten Pyynikille on rakennettu myös erillinen pelipiste. Pisteellä on mm. pleikkapelejä ja pöytäfutista. Pisteellä pääsee mukaan osallistavaan ohjelmaan, jossa kävijät pääsevät nauttimaan erilaisista peleistä ja haasteista. Pisteellä pääset haastamaan pelien yhteydessä kavereita, muita osallistujia tai vaikkapa perheen jäseniä. Samalla pääset pilkistämään e-urheilun maailmaan. Piste on auki kaiken ikäisille ja ohjelmaa on luvassa lapsista aikuisiin!

Ruokailu ja anniskelu

Tarjolla tapahtumassa on grillipisteellä lihansyöjille Tapolan grillimakkaraa sekä kaikille sopivana vaihtoehtona Vegemin kasvismakkaraa. Lisäksi tarjolla on virvokkeita, kahvia ja makeisia. Myös kannattajatuotteet ovat myynnissä samalla myyntipisteellä.

Lisäksi ravintola 4 Vuodenaikaa tuo oman grillinsä Pyynikille, tarjolla on vaihtuvia annoksia. Pyynikin Brewing Companyn tuotteita tarjoileva anniskelualue on sijoitettu pääkatsomoon sekä toinen alue VIP teltan yhteyteen.

Liput

Liput otteluun maksavat aikuisilta 10 € ja alennusryhmiltä 7 €. Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet sekä 7-16 vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset. Ottelun ennakkoliput myy Tiketti.

Kuvituskuva
Kuvituskuva