Saarnamiehet – Naurun sointuja elämänkoulusta

Sorella Dining & Cellar Club

Saarnamiehet – Naurun sointuja elämänkoulusta on laulaja Pasi Vainionperän, muusikko Hessu Isoniemen ja stand up-koomikko Sampsa Simpasen esitys, jossa vuorottelevat musiikki ja komiikka.

Tutut biisit ja Sampsan hulvattomat jutut kappaleiden välissä pitävät katsojat otteessaan. Saarnamiesten esitys on alusta loppuun todellista tunteiden vuoristorataa, herkistä hetkistä on lyhyt matka hervottomaan nauruun. Pasi Vainionperä ja Hessu Isoniemi vannovat esityksen kappalevalinnoissa kotimaisuuden nimeen ja tarjolla onkin lukuisia tuttuja suomipopin ja -rockin sekä iskelmämusiikin klassikoita. Luonnollisesti esityksen aikana kuullaan myös kaikki Pasin tutut hittikappaleet.

Kaksikon esittämät kappaleet nivoo yhteen Sampsa Simpasen elämänmakuiset tarinat. Sampsa on koomikon työn lisäksi toiminut pappina ja vaikka kirkolliset velvoitteet ovat jääneet taakse komiikan tieltä, ne seuraavat myös hänen elämän kiemuroihin pureutuvissa tarinoissaan mukana. Lämmin olemus ja outoihin, mutta silti kaikille tuttuihin kokemuksiin pohjautuvat tarinat kulkevat jouhevasti yleisön mukaansa temmaten.

Tutustuthan Tampereen Teatterikesän yleisöturvallisuusohjeisiin ennen tapahtumaan saapumista.

 

Saarnamiehet

Kuva: Tom Lahti - FoTom Photography