G Livelab Tampere

G Livelabin Tapahtumien yö

Tampereen G Livelabin terassilla vietetään Tapahtumien yötä DJ-seteillä Club Dive -klubikonseptin hengessä. Club Dive on G Livelabissa 17.8. käynnistyvä kuukausittainen ilta, jonka keskiössä on uusi ja vaihtoehtoinen rytmimusiikki.

Tapahtumien yön musiikista vastaavat tamperelaiset dj't Willow ja Juoni. Silloin kun Willow ei ole levareiden takana tanssittamassa yleisöä, hänet voi bongata tekemässä visuaaleja mm. Almalle, SANNIlle ja DREAMGIRLS-kollektiiville nimimerkillä Kalista. DJ Juoni puolestaan tunnetaan aikaansa edellä olevista dj-seteistä, jotka tihkuvat uutta rap-musiikkia maailmalta. Juoni on kiertänyt Suomea myös mm. Adikian keikka-dj:nä.

Club Dive tuo G Livelabin lavalle syksyn aikana kaikenlaista urbaania rytmimusiikkia SITOIn spoken word -henkisestä ilmaisusta Toistuvien Yllätyksien tanssintäyteiseen esiintymiseen ja Lontoosta saapuvan Ville Valottoman harvinaisesta showsta arvostettuun tamperelaistekijään Kalle Kinokseen.

Tapahtumien yönä 8.8. pääset DJ-settien lisäksi seuraamaan G Livelabin terassilta käsin Laikunlavan illan ohjelmaa. Tervetuloa nauttimaan hyvästä musiikista, virvokkeista ja tapas-tyylisistä kesäherkuista!