Artteli ry

Artteli on ART - Sisäpihafest

Tervetuloa nauttimaan letkeästä sisäpihatunnelmasta runojen, tarinoiden, musiikin ja hyppelyn parissa, tutustumaan taloon ja ottamaan löylyt Arttelin saunassa!

Tapahtumamme on kaikille avoin, maksuton ja päihteetön.

Ohjelmassa:

- Yhteisösauna: maksuton, kaikille avoin ja päihteetön sauna. Mukaan tarvitset vain omat saunomiskamppeesi.
Miesten vuoro klo 15-17
Sekasaunavuoro klo 17-18
Naisten vuoro klo 18-20 
Yhteisösaunan aikana Arttelin kuntosali (0 krs.) on saunojille ilmainen.
Sauna sijaitsee ylimmässä kerroksessa.

- Arttelin talokierros klo 17-18: kaikille avoin kierros, jonka aikana pääsee tutustumaan Kumppanuustalon tiloihin ja kuulemaan talon toiminnasta sekä talossa toimivista yhdistyksistä. Lähtö sisäpihalta.

- Runoryhmä Tarun runonlausuntaa klo 18-18:30 sisäpihalla. 
Runonlausunta: Paavo Luokkala ja musiikki: Hilkka Malm ja rytmiryhmä sekä Arto Heinämäki (kitara ja laulu).

- Kangoo Club Ylöjärven hyppykenkäesitys ja kaikille avoin hyppykenkien kokeilumahdollisuus klo 18:30-19:30 sisäpihalla.

- Yhtye Uusi Laine esiintyy sisäpihan autotallissa klo 19:30-20.

- Tarinatyöpaja:
Kerro tai kirjoita tarinasi siitä, kun tarvitsit apua. Työpaja on osa nuorten luomaa Apu on kaikille -kampanjaa, jonka tavoitteena on vähentää
nuorten avun hakemisesta aiheutuvaa leimautumista. Kampanja kuuluu Nuorten arki haltuun -hankkeeseen ja sitä koordinoi Silta-Valmennusyhdistys. 15-19.

- Syyria Nam Nam tarjoaa herkullista Lähi-idän ruokaa klo 15 alkaen siihen asti, kun ruokaa riittää. Varaathan mukaan käteistä.

Performanssi Sikaihminen klo 20:15-20:45 Arttelin kellarikerroksen Pohja-tilassa. Miten evoluutio on muokannut meistä keitä olemme? Kuka valitsee syntymämme tarkoituksen? Mikä määrittää saammeko kultaisen lusikan vai koristeomenan? Juoden kauramaitoa ja teurastaen lajitovereitamme huuhtoudumme lopuksi kuitenkin muovina mereen. Tuotanto, toteutus ja esiintyjät: Korentoart. Esityksen ikäraja on K13.

Sisäpihalla myös pihapelejä viihdykkeenä!

Tapahtuman järjestää Artteli-kumppanuusyhdistys ry. Artteli pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin ohjelmassa tapahtuviin muutoksiin.