Annikki Ecstatic

Annikin puutalokortteli

Annikki Ecstatic -pihatansseissa sukelletaan rytmikkään musiikin kuljettamina vapaaseen tanssiin ja ilmaisuun Annikin puutalokorttelin suloisessa syleilyssä. Annikki Ecstatic DJ:nä toimii Mikko Heikinpoika.

Tanssin aikana ei kommunikoida puheella, jotta kaikilla olisi tilaisuus syventyä hyväksyvässä ilmapiirissä omaan tapaansa olla ja liikkua. Lisäksi kännykät ja kamerat jätetään syrjään tanssin ajaksi. Tapahtuma on päihteetön ja sopii kaikenikäisille.

Saavuthan paikalle hyvissä ajoin (suosittelemme että saavut klo 17.45), sillä sisäänpääsyä tapahtumaan ei ole enää tilaisuuden alettua. Tapahtumaan otetaan sisään vain 50 osallistujaa.

Tervetuloa antautumaan rytmien vietäväksi ja uppoutumaan musiikkiin ja liikkeeseen! 

Säävaraus.

Vapaa pääsy.

 

MUKAVA JA TURVALLINEN OSALLISTUMISESI ANNIKKI ECSTATICISSA

Näin huolehdit omasta ja muiden hyvinvoinnista & turvallisuudesta Annikki Ecstaticissa:

- Annikki Ecstaticin maksimiyleisömäärä on 50 henkilöä. Näin riittävät turvavälit on mahdollista pitää. Tilaisuus järjestetään ulkotiloissa Annikin puukorttelin pihamaalla.

- Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

- Saavuthan paikalle vain täysin oireettomana.

- Pidäthän tilaisuuden aikana parhaasi mukaan etäisyyttä muihin kuin oman seurueesi jäseniin.

- Muistathan turvalliset yskimiskäytännöt.

- Desinfioi kätesi saapuessasi ja lähtiessäsi tapahtumasta. Desinfiointiainetta on saatavilla tilaisuudessa.

 

MIKKO HEIKINPOIKA

Mikko Heikinpoika on DJ, laulaja, multi-instrumentalisti ja musiikintuottaja. Esiintymisissään hän luo rytmikkään ja hypnoottisen äänimatkan johon yhdistyy muun muassa etnisiä äänenmuodostustekniikoita, live-elektroniikkaa ja luuppausta. Mikko on yksi Suomen tunnetuimmista Ecstatic Dance DJ:stä ja hänet tunnetaan myös näyttelijänä sekä menestyksestään Talent Suomi -ohjelmassa. Lue lisää: https://mikkoheikinpoika.com

Tutustuthan Tampereen Teatterikesän yleisöturvallisuusohjeisiin ennen tapahtumaan saapumista.

Tanssija Annikin sisäpihalla
Kuva: Simo Ollila