RAKKAUS!? IIK! KÄÄK! YÄK!

Vaasan kaupunginteatteri

Käsikirjoitus Taina Mäki-Iso & työryhmä; ohjaus Taina Mäki-Iso 

Rakkaus on supervoima tässä liikkeen, musiikin ja komiikan täyteisessä koko perheen esityksessä, jonka aineistoa on kerätty vaasalaisilta lapsilta. 

Etsiväryhmä Puu on erikoistunut arvoitusten ja kummallisten tapahtumien selvittämiseen. Myös katoamiset sekä vaaralliset ja jännittävät tehtävät hoituvat. Etsivillä on kullakin uskomattomia erityisominaisuuksia ja -taitoja. He ovat etsivien eliittiä, varsinainen tähtiryhmä – ainakin omasta mielestään! 

Etsivätoimisto sijaitsee metsän laidalla isossa puussa. Eräänä päivänä puun koloon saapuu erityinen viesti. Aina valmis etsiväryhmä saa tärkeän tehtävän selvittää, mitä rakkaus oikein on. 

Mistä kaikesta voi tykätä tai olla tykkäämättä? Voiko rakkautta edes käsittää? Rakkauden arvoitusta ratkoessaan ryhmä ajautuu jännittäviin, hykerryttäviin tilanteisiin.

Lue Taina Mäki-Ison Teatterikesälle antama haastattelu."Aiheen ohella ihan parasta esityksessä on hahmojen vahva, tarkka fyysisyys, joka riemastuttaa lapsikatsojia valtavasti. Näyttelijät tekevät työnsä teknisesti taitavasti ja ihailtavan isolla energialla."
– Taiteellinen johtoryhmä