RAKKAANI, CONAN BARBAARI

Turun Kaupunginteatteri

Teksti ja ohjaus Juho Mantere 

"Conan on tässä ajassa tarkasteltuna kaikkea mitä ei saisi olla, mutta kostoa kytevälle koulupojalle se oli ihaninta ikinä."
– Juho Mantere 

13-vuotias Pöpö Höpöläinen pakenee koulukiusaamista fantasiakirjallisuuteen, sarjakuviin ja heavy metalliin mustassa komediassa, joka törmäyttää miekan ja magian ohjaaja Juho Mantereen autofiktiiviseen materiaaliin. 

Lämpöä ja leikkisyyttä huokuva Rakkaani, Conan Barbaari sisältää päätöntä mäiskintää ja hurjapäistä huumoria. Esitys on riehakkuudessaan pakahduttavan ovela. Groteskista ja pöhköstä esillepanosta huolimatta hyväksytyksi tulemisen ja anteeksiannon teemat ovat samastuttavia eri-ikäisille katsojille. 

Niin on myös jaottelu sankareihin ja luusereihin, joka elää sekä nuorten että aikuisten maailmassa.

Lue Juho Mantereen Teatterikesälle antama haastattelu."Teos valloittaa ennen kaikkea pikimustalla huumorilla ja tarkkanäköisellä teinin tunne-elämän kuvauksella."
Laura Hallamaa, HS 

"Juho Mantere on inspiroiva, yhtä aikaa lempeä ja täysin villiintynyt teatteriohjaaja ja kirjoittaja, jonka teoksiin rakastuu täysin. Niissä on upea sekoitus teatterin rakastamista ja sen kritisoimista."
– Taiteellinen johtoryhmä