Briefs Factory (Australia)

Hot Brown Honey

PÄÄOHJELMISTOSSA 2019

Fighting the Power Never Tasted So Sweet!

Tämä taivaallinen artistiposse vie sinut anteeksi pyytelemättä keskelle hip hopin ja politiikan pyörremyrskyä, jonka kaltaista et takuulla ole ennen nähnyt.

Hot Brown Honey murskaa ennakkoluulot ja stereotypiat, heittää ne blenderiin ja sekoittaa niistä tajuntaa laajentavan cocktailin, jonka voimalla puretaan kolonialismi – yksi näyttämö kerrallaan.

Voimaannuttava ja valloittavan rämäpäinen esitys tekee hyvää kaikille, jotka ovat kiinnostuneita muustakin kuin omasta napanöyhdästään. 

Yleisöt ympäri maailmaa ovat rakastuneet tämän villin matriarkaatin palkittuun spektaakkeliin aina Sydneyn oopperatalosta lähtien. Nyt World Pollination Tour valtaa Tampere-talon ja vapauttaa vihdoin myös Suomen!  

Hot Brown Honey will make you laugh, cry, clap and shake what your mama gave you!

Tuotanto Briefs Factory

Tuotantoyhteistyössä Teatterikesän kanssa

Tampere-talo  Sunborn Live  Logomo  Espoon Kaupunginteatteri  Riksteatern

“It’s phenomenal-sexy, foot stomping fun and radical consciousness-raising all at the same time.”
— ★★★★★ Scotsman

“A truly groundbreaking production unlike anything you’ve ever seen before – but will definitely want to see again…Hot Brown Honey is an independent feminist masterpiece”
— ★★★★★ Upstaged Manchester

#HotBrownHoney #WorldPollinationTour #RadicalFierceLove #DecoloniseAndMoisturise #CreativeRevolution #MakeNoise #FieryMamas #DefyTheNorm #ShiftTheParadigm #FirstNationsFierceness #YouAreNotTheMaid