All Inclusive

JULIAN HETZEL (NL) | CAMPO (BE)

Ohjaus Julian Hetzel

Todellisuus iskee takaisin!

Satiirisen itsekriittinen, vinon huumorin kyllästämä All Inclusive rinnastaa taiteen ja sodan, turistit ja pakolaiset, todellisuuden ja mielikuvituksen. Immersiivinen esitys tuo vaikuttavasti esille, miten väkivaltaa ja kärsimystä voidaan estetisoida taidemarkkinoilla.

Kohahduttavan nykytaidenäyttelyn raakamateriaali on Syyrian konfliktialueen raunioilta tuotu sotajäte. Esityksessä roskasta rakennettu taide näyttäytyy aivan uudessa valossa. Todellisuus teosten takaa yllättää.

Julian Hetzel on saksalaissyntyinen, Hollannissa asuva esitystaiteilija, muusikko ja kuvataiteilija, jonka esityksiä on nähty ympäri maailmaa. All Inclusive on vieraillut aiemmin mm. Venetsian biennaalissa.

”Yhtä aikaa loistava ja tuskallinen esitys, joka osuu suoraan meidän moraaliimme.”
Moos van den Broek, theaterkrant.nl (hollanninkielinen arvostelu)

Tutustu teokseen ja lue Julian Hetzelin haastattelu täältä.

CAMPO
Gentissä toimivalla taidekeskus CAMPOlla on monipuolinen ohjelmisto, joka sisältää niin teatteria, tanssia ja performansseja kuin mm. festivaaleja ja erilaisia keskustelutilaisuuksia. CAMPO tuottaa kansainvälisesti kiertäviä esityksiä ja tukee taiteilijoita läpi taiteentekoprosessin. Lue lisää CAMPOn englanninkielisiltä verkkosivuilta.