Timo Tuominen Brel final

Luvassa aggressiivista rehellisyyttä ja vimmaista energiaa – kaikki rakkaudesta Jacques Breliin.

Timo Tuomisen Brel-illat ovat vetäneet klubit kansaa täyteen jo yli kuuden vuoden ajan. Neljä vuotta sitten Tuominen valloitti myös Teatterikesäyleisön Encore Brel -esityksellään ja tänä vuonna odotus palkitaan, kun Brel-konsertit saavat Ohjelmateltassa jatkoa.

Tervetuloa Timo Tuominen Brel final!

Tähän iltaan ei kuulu hienostelu. Tuomisen suhde Brelin ranskankielisiin lyriikoihin ja lauluihin on syventynyt entisestään ja rosoiset chansonit syttyvät näyttelijän myrskyävissä tulkinnoissa jälleen eloon. Lauluissa pureskellaan Brelin elämää, kuolemaa, rakkautta ja parisuhteita vaikuttavalla tunneskaalalla.

Brel final -konsertissa esitellään pääosin aiemmin suomentamattomia lauluja. Illassa kuullaan mm. Tuomisen itsensä kääntämät La ville s’endormait, La colombe, Knokke-le-Zoute tango ja Quand maman reviendra. Ilmeikäät suomennokset ovat saaneet kiitosta kyvystä saada kuulijat rakastumaan jälleen omaan äidinkieleensä.

Upean illan takaavat tietysti myös Tuomista säestävät muusikot Tomi Rikkola, Marko Roininen, Tuomo Kuure ja Tuomas Timonen.

Lue lisää: Timo Tuominen tulkitsee jälleen Jacques Breliä – ”Kerron tarinoita ja välitän tuntemuksia katsojille”

Timo Tuominen laulu
Tomi Rikkola kitara ja alttoviulu
Marko Roininen piano ja haitari
Tuomo Kuure kontrabasso
Tuomas Timonen rummut