info

Ohjelmateltta pystytetään festivaaliviikon tiistaina Tampereen Keskustorille, Tampereen Teatterin edustalle. Teltalla sijaitsee päivisin Teatterikesän infopiste ja iltaisin teltan lipunmyyntipiste.

Teltta on keskeinen osa Teatterikesää. Sen ainutlaatuiseen tunnelmaan sopivat niin herkät konsertit kuin räväkämmät klubi-illatkin, runot sekä pienimuotoiset teatteriesitykset. Elokuun alun vaihtelevat säätilat kuuluvat telttailuhenkeen ja ne kannattaa huomioida paikalle tullessa. Helteet tekevät sisäilman hyvinkin lämpöiseksi kun taas kylmät ilmat ja vesisateet vaativat päälle pidempää hihaa.

Saavutettavuus

Ovilipunmyyntiin ja telttaan on esteetön kulku, toki Keskustorin mukulakivet hankaloittavat hieman liikkumista. Muistathan ilmoittaa lippua varatessasi, jos tulet paikalle pyörätuolilla - tiedämme näin etukäteen järjestää tilaan pyörätuolipaikkoja. Asiakkaiden käytössä on viereisen Kulttuuriravintola Kiven WC-tilat, joihin ei valitettavasti pääse pyörätuolilla.

Ohjelmateltta ja A-oikeuksin varustettu ravintola ovat festivaaliviikolla avoinna tiistaina klo 18–23, keskiviikosta perjantaihin klo 18–23.30 ja lauantaina klo 15–22.

Saavuthan esityksiin ajoissa, sillä teltassa ei ole numeroituja istumapaikkoja. Sisään Ohjelmatelttaan pääsee esitysaikatauluista riippuen tunnin tai puoli tuntia ennen esityksen alkua. Pöytävarauksia voimme ottaa kahdeksan (8) lipun ostajalle – ilmoitathan lippua varatessasi toiveen pöytävarauksesta.

Esitysten välissä yleisön tulee poistua teltasta. Koska Ohjelmateltta on anniskeluoikeuksin varustettu ravintolatila, ikäraja on 18 vuotta.

Festivaaliviikolla lipunmyyntiä Teltan ovilla

Myös loppuunvarattuihin esityksiin kannattaa tiedustella peruutuspaikkoja.
Mahdolliset ennakkomyynnistä jäljelle jääneet liput ovat myynnissä myös Ohjelmateltalla: lipunmyynti aukeaa Teltan ovilla tuntia ennen jokaisen esityksen alkua, jolloin telttaan pääsee myös sisään – poikkeuksena pe 9.8., jolloin ovet klo 22 alkavaan esitykseen aukeavat klo 21.30.

Tuotantoyhteistyössä
Tampereen Teatterin Palvelu Oy