info

Ohjelmateltta on keskeinen osa Tampereen Teatterikesää. Sen ainutlaatuiseen tunnelmaan sopivat niin herkät konsertit kuin räväkämmät klubi-illatkin, runot sekä pienimuotoiset teatteriesitykset.

Ohjelmateltta pystytetään festivaaliviikon tiistaina Tampereen Keskustorille, Tampereen Teatterin viereen. Teltan edustalla sijaitsee päivisin Teatterikesän infopiste ja iltaisin teltan lipunmyyntipiste.

Elokuun alun vaihtelevat säätilat kuuluvat telttailuhenkeen ja ne kannattaa huomioida paikalle tullessa. Helteet tekevät sisäilman hyvinkin lämpöiseksi kun taas kylmät ilmat ja vesisateet vaativat päälle pidempää hihaa.

Saavuthan esityksiin ajoissa, sillä teltassa ei ole numeroituja istumapaikkoja. Sisään Ohjelmatelttaan pääsee esitysaikatauluista riippuen tunnin tai puoli tuntia ennen esityksen alkua. Pöytävarauksia voimme ottaa kahdeksan (8) lipun ostajalle – ilmoitathan lippua varatessasi toiveen pöytävarauksesta. Muistathan ilmoittaa etukäteen myös, jos tarvitset pyörätuolipaikan.

Ohjelmateltta ja A-oikeuksin varustettu ravintola ovat festivaaliviikolla avoinna tiistaista perjantaihin n. klo 18–23.30 ja lauantaina n. klo 15–22, esitysajoista riippuen. Esitysten välissä yleisön tulee poistua teltasta. Koska Ohjelmateltta on anniskeluoikeuksin varustettu ravintolatila, ikäraja on 18 vuotta.

Festivaaliviikolla lipunmyyntiä Teltan ovilla! Myös loppuunvarattuihin esityksiin kannattaa tiedustella peruutuspaikkoja.
Mahdolliset ennakkomyynnistä jäljelle jääneet liput ovat myynnissä myös Ohjelmateltalla: lipunmyynti aukeaa Teltan ovilla tuntia ennen jokaisen esityksen alkua, jolloin telttaan pääsee myös sisään – poikkeuksena pe 9.8., jolloin ovet klo 22 alkavaan esitykseen aukeavat klo 21.30.

 

Tuotantoyhteistyössä
Tampereen Teatterin Palvelu Oy