info

Ohjelmateltta on keskeinen osa Tampereen Teatterikesää. Sen ainutlaatuiseen tunnelmaan sopivat niin herkät konsertit kuin räväkämmät klubi-illatkin, runot sekä pienimuotoiset teatteriesitykset.

Ohjelmateltta pystytetään festivaaliviikon tiistaina Tampereen Keskustorille, Tampereen Teatterin viereen. Teltan edustalla sijaitsee myös Teatterikesän infopiste ja teltan lipunmyyntipiste.

Elokuun alun vaihtelevat säätilat kuuluvat telttailuhenkeen ja ne kannattaa huomioida paikalle tullessa. Helteet tekevät sisäilman hyvinkin lämpöiseksi kun taas kylmät ilmat ja vesisateet vaativat päälle pidempää hihaa.

Saavuthan paikalle ajoissa, sillä teltassa ei ole numeroituja istumapaikkoja. Pöytävarauksia voimme ottaa  kahdeksan (8) lipun ostajalle – ilmoitathan lippua varatessasi toiveen pöytävarauksesta. Muistathan ilmoittaa etukäteen myös, jos tarvitset pyörätuolipaikan.

 

Ohjelmateltta ja A-oikeuksin varustettu ravintola on festivaaliviikolla n. klo 18–00, esityajoista riippuen.
Koska Ohjelmateltta on anniskeluoikeuksin varustettu ravintolatila, ikäraja on 18 vuotta. Esitysten välissä yleisön tulee poistua teltasta.

 

Festivaaliviikolla lipunmyyntiä myös Teltan ovilla

Festivaaliviikolla mahdolliset jäljellä olevat liput ovat myynnissä myös Ohjelmateltalla: lipunmyynti aukeaa Teltan ovilla tuntia ennen jokaisen esityksen alkua.
Myös loppuunvarattuihin esityksiin kannattaa tiedustella peruutuspaikkoja.

 

Tuotantoyhteistyössä

Tampereen Teatterin Palvelu Oy