Tukkateatteri

Tukkateatterin Juhlakattaus

Tukkateatterin Juhlakattaus on kaksi-osainen lyhytnäytelmäkavalkadi, joka juhlistaa 20-vuotista Tukkateatteria. Se sisältää itsenäisinä mutta yhtenäisinä osina Ensimmäisen kattauksen ja Toisen kattauksen. Kattaukset on koottu avoimella haulla, jolla saatiin peräti 11 upeaa lyhytnäytelmätekstiä niin uusilta kuin vanhoiltakin tukkateatterilaisilta.

Ensimmäisessä kattauksessa pääsemme maistelemaan suhteellisia suhteita kun lyhytnäytelmissä erotaan, kohdataan, tutustutaan, suljetaan, odotetaan, eksytään, etsitään ja toivotaan. Makuhermojamme kutkutellaan aina perinteisestä draamasta satumaisemaan ja löytyypä kokeneemmalle maistelijalle myös ripaus absurdia sekä tanssiteatteria.
Ensimmäisessä kattauksessa nähdään kuusi näytelmätekstiä.

Toinen kattaus tuo pöytään makuja Linnunradalta Laukontorille. Huumori ja taiteellinen vakavuus mausteinaan Tukkateatteri tuo eteen erityisiä perheitä, taiteellisia erheitä ja yhden muusan. Toinen kattaus tarjoaa makuina myös tummempia vivahteita kuitenkaan unohtamatta kevyttä suuntuntumaa. Toisessa kattauksessa nähdään viisi näytelmätekstiä.