Tanssi läpi muurien

Pelastakaa Ballerinat Ry

OFF Tampereen etkot laitetaan käyntiin, kun tanssillisen revyyn kantaesitys nähdään Tanssiteatteri MD:n Hällä-näyttämön lavalla lauantaina 3.8.

”Tanssi läpi muurien” on revyy, jossa mennään tanssien yli siitä, missä muuri on matalin, viihteen keinoin ja huumoria unohtamatta. Tällä tarinalla on alku ja loppu, historia ja nykypäivä, ilot ja surut ja siinä välissä koko elämä, joka ei ole vain taistelua elintilasta eikä pelkästään haudoilla, vaan joskus myös ruusuilla tanssimista.

Mikä on ollut naisen rooli sotien, sekasorron ja terrorin keskellä? Pestään elämän likapyykki, hoidetaan jälkipyykki…tai sitten pyykit vain täytyy välillä jättää narulle ja tanssi jatkuu. Miksi aina uudelleen nousee johtajia, joiden valtaa vihapuhe tukee ja mihin se lopulta voi johtaa? Miksi sodat, terrorismi ja vainot jatkuvat? Suvaitsemattomuus ja yhden asian liikkeet voimistuvat koko ajan. Eikö ihminen todella opi mitään historiastaan? Vallanpitäjien teot, eilen ja tänään…onko mikään muuttunut? Voisiko tulevaisuudessa olla toisin, onko vielä toivoa?

Aika monta kysymystä, joihin ei ehkä heti löydy vastauksia, mutta ajattelemisen aihetta tähän tarjoaa Pelastakaa Ballerinat ry. Tätä esitystä kannattaa mennä katsomaan ja sen jälkeen voi itse päättää, että mitä mieltä asioista on. Esityksessä saa myös vastauksen siihen, miten esiintyjät asiat näkevät.

Tuotannon tukijoina mm. Tampereen kaupunki sekä yksityiset tukijat