Legioonateatteri

Rich Bitch Hunting for...

Rich Bitch Hunting for... lähtee seksuaalisesta häirinnästä ja päättyy seksuaaliseen tasa-arvoon ja rakkauteen – ja valtamereen. Matkalla poiketaan Varkauteen ja sivutaan sisällissotaa, eritoten sen sisältämien eroottisten elementtien näkökulmasta. Esitys pohtii, mitä enää voi sanoa rakkaudesta. Onko rakkaus muuttumassa vain rahanteon välineeksi? Elääkö todellinen rakkaus ikuisesti? Onko seksuaalisella häirinnällä ja rakkaudella mitään tekemistä toistensa kanssa?

Legioonateatterin uudessa näytelmässä puhutaan rakkaudesta ja pilkataan lähes kaikkea ja kaikkia. Välillä pistetään farssiksi ja tekstit niin roisiksi, ettei yleisö voi muuta kuin nauraa. Näytelmä laajentaa näkökulmaansa häirinnästä vallankäyttöön, jota tapahtuu kaikkialla. Rakkauteen pakotetaan, sitä ostetaan ja sillä kiristetään perheissä, parisuhteissa, päiväkodeissa. Koti ei olekaan se turvallisin paikka maailmassa. Läheinen ihminen voi satuttaa niin, että toinen menee rikki.
(Aamulehti, 7.5.2018)

Timo Seppälän ja työryhmän näytelmä tekee pilaa vakavista asioista ja liikuttaa silti katsojansa moneen kertaan itkun partaalle. (Demokraatti, 7.5.2018)