Kuva: Laura Weckström

Joku juttu siinä oli

Jose Ahonen

Elämyksellinen show vie mentalismin ja psykologisen mielenhallinnan maailmaan hämmentäen ja naurattaen.

Ihmisten tulkitsemisen ja psykologisen taikuuden mestari Jose Ahonen johdattelee katsojan halki suggestion ja ajatustenluvun saaden yleisön haukkomaan henkeään ja kyseenalaistamaan jopa omat aistinsa. Vuorovaikutteista, hauskaa, ällistyttävää ja uniikkia viihdettä joka täytyy itse kokea!

Yli 50 miljoonaa katselukertaa YouTubessa, Timo Tuomivaara -palkinto 2020 (Suomen Taikapiiri), Kaupungin paras taikuri (City-lehti), Ajattele kuin mentalisti- ja Huijauksen anatomia -kirjojen kirjoittaja, Psychic Entertainers Associationin ja Suomen Taikapiirin jäsen... Mentalisti Jose Ahonen tarjoaa viihdettä, joka ällistyttää vaativimmankin katsojan ja vie hurjalle matkalle mielikuvituksen sopukoihin. Kokenut esiintyjä ottaa yleisönsä ja jättää jälkeensä ihmetystä, riemua ja halun tulla huijatuksi uudestaan. Jose koukuttaa katsojansa sekä lavalla että videolla.

YouTubessa julkaistu video Magic for Dogs – Taikuutta koirille nosti miehen maailmanmaineeseen, ja sen jälkeen Josen viraalihittien katselumäärä on kasvanut yli 50 miljoonaan. Hänet kutsuttiin Los Angelesiin kuvaamaan uusia videoita Collective Digital Studiolle, ja Suomessa Jose teki Huijarit-ryhmässä suosittuja videoita muun muassa Radio SuomiPopille ja Nelosen Ruutuun.

Esityksen lämmittelijänä nähdään Taikuuden SM-voittaja Sakari Wilenius! 

Sakari Wilenius ei ole perinteinen taikuri. Hän ei vedä kania hatusta tai sahaa naista kahtia, vaan tuo taikuuden isoilta estradeilta aivan katsojien silmien eteen. Hän on tyylikäs ja herrasmiesmäinen esiintyjä, joka luo jokaiselle katsojalle ainutlaatuisen kokemuksen siitä, miltä oikea taikuus tuntuu ja näyttää.

 

Teatterikesän tapahtumissa on vahva maskisuositus.

Tutustuthan Tampereen Teatterikesän yleisöturvallisuusohjeisiin ennen tapahtumaan saapumista.