Hurma monologifestivaali

ELMO

*ESITYS ON LOPPUUNMYYTY*

”Älkää nyt tappiota tarjotko tuollaiselle pojalle, jolla on viisi pyörylää päässä. Sillä pitää olla harvinaisempi ja komeampi nimi. Tuosta pojasta tulee vielä jotakin häkellyttävän suurta. Sanokaa minun sanoneeni, että tuosta pojasta kasvaa sellaista, mikä ei ole täysin meikäläisten tajuttavissa.”
– Ukki

Onnellisen lapsuuden, merillä seilaamisen, rakkauden ja sattumuksen kautta Elmosta kehkeytyy kaikkien urheilulajien superlahjakkuus. Hän päihittää Anderssonit, Svenssonit tai Karlssonit! Jättää suvereenisti jälkeensä Neuvostoliittolaiset, Jenkit tai Norsunluurannikon edustajat niin kesä- kuin talvikisoissa, yksilö- ja joukkuelajeissa. Kaikessa! Rommia, pemmikaania, pohdiskelua ja omenoita rakastava Elmo suhtautuu urheiluun rauhallisen rennosti, mutta elämä tarjoaa mietittävää.

Elmon mainetekoja Suomeen ja Elmon kotikylään Kainalniemelle selostavat suomen kansan rakastamat radioäänet Immo ja Lyly!

"Ilkka Heiskasen monologiesitys Elmo Hämeenlinnan teatterin Verstaalla on aivan häikäisevä, se kouraisee mahanpohjaa oikein kunnolla. Hän on tavoittanut jotakin ihmisen sydämen suurista salaisuuksista ja kaikesta siitä muusta, mitä siihen kuuluu." – Pekka Rautalahti