Tällä lomakkeella voit ilmoittaa tilaisuutesi mukaan Tampereen Teatterikesän Muuhun ohjelmistoon. Lomaketta ei valitettavasti pysty tallentamaan ennen lähetystä, joten täytä se kerralla valmiiksi. Suosittelemme Firefox, Google Chrome tai Safari -selaimia lomakkeen täyttämiseen. Isojen liitetiedostojen sijaan toivoisimme kuvat ja logot linkkeinä tai sähköpostilla osoitteeseen emilia.kiuru(at)teatterikesa.fi.

Huom! Kun ilmoittautumislomake on tallentunut järjestelmäämme, ilmoittautujan antamaan sähköpostiosoitteeseen pitäisi tulla automaattinen vahvistusviesti.

Mikäli et saa vahvistusta, ota yhteyttä: emilia.kiuru(at)teatterikesa.fi.

Max. 30 merkkiä

Max. 170 merkkiä välilyönteineen

Max. 700 merkkiä välilyönteineen

Toivomme, että toimitat kuvat latauslinkin, kuvapankin tai jonkin muun liitteiden lähettämiseen sopivan palvelun kautta (esim. Flickr, Dropbox). Voit myös lähettää kuvat sähköpostiliitteinä tai WeTransferin kautta osoitteeseen emilia.kiuru(at)teatterikesa.fi.

Sallitut kuvatiedostomuodot: jpg, jpeg ja png. Kuvan maksimikoko 10 MB. Jotta kuva näkyy hyvin verkkosivuilla ja lehdessä, kuvaan ei kannata liittää tekstiä.

(Max. 10MB)

Logot voi toimittaa myös latauslinkin kautta tai sähköpostiliitteenä osoitteeseen emilia.kiuru(at)teatterikesa.fi.

(Max. 5 MB / logo)

Ilmoittautumismaksu on 62 € (sis. alv 24%).

Tampereen Teatterikesä käyttää tässä lomakkeessa ilmoitettuja tietoja ainoastaan Muun ohjelmiston järjestämiseen liittyvissä asioissa sekä tapahtuman markkinoinnissa. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.