Yleisöturvallisuus-ohjeistus


Tampereen Teatterikesän yleisöturvallisuusohjeistus
Päivitämme ohjeistusta tarpeen mukaan festivaalijärjestelyiden edetessä sekä tilanteiden muuttuessa.

Yleisön, esiintyjien ja koko henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Noudatathan alla olevia ohjeistuksia yhteisen hyvinvoinnin ja turvallisuuden vuoksi.

 

Katsomojärjestelyt

Pääohjelmiston esitystiloissa sekä TelttaLabin esityspaikassa yleisökapasiteetti on rajoitettu puoleen.

Lippujen rivi- ja paikkanumerot eivät ole käytössä ja katsomot täytetään järjestyksessä. Poikkeuksena on Tampereen Työväen Teatteri, jonka näyttämöillä paikkanumerot ovat voimassa.

Noudata tarkoin jokaisen esitystilan opasteita ja henkilökunnan antamia ohjeistuksia.

Tule ajoissa esityksiin, pidä turvavälit ja pyri välttämään ruuhkia. Kun esitys päättyy, poistuthan salista ja aulatiloista rauhallisesti ja turvavälit säilyttäen.

 

Yleiset ohjeet

Älä tule oireisena tai sairaana esityksiin. Esityksiin ei myöskään saa osallistua karanteenin aikana.

Suosittelemme kasvomaskin tai kasvovisiirin käyttöä, jos siihen ei ole lääketieteellistä estettä.

Huolehdi hyvästä yskimis- ja käsihygieniasta.

Pidä turvavälit muihin saapuessasi ja koko vierailun ajan.

Lataa koronavilkku puhelimeesi.

 

Rokotuksiin liittyvät suositukset


Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) suosittaa koronavirusrokotteen ottamista koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi. Kahden rokoteannoksen saaneiden suositellaan kuitenkin edelleen noudattavan tartunnantorjuntaohjeita, kuten kasvomaskin käyttöä sekä etäisyyksien pitämistä.

 

Sairastapaukset ja lippujen peruuttaminen

Mikäli sinulla on koronavirusinfektioon viittaavia oireita, älä tule esityksiin. Peruuta lippusi viipymättä ottamalla yhteyttä puhelimitse Teatterikesän lipunmyyntiin p. 03 223 1066, päivänäytösten kohdalla ennen klo 11.00 ja iltanäytösten osalta ennen klo 17.00.

Mikäli festivaali joudutaan perumaan huonontuneen koronavirustilanteen takia, palautamme lippujen hinnan tai tarjoamme mahdollisuuden vaihtaa liput lahjakorttiin, joka on voimassa seuraavan vuoden festivaalille.

Rahapalautuksissa palautetaan lipun hinta, ei Lippupisteen palvelumaksua tai toimituskuluja. Lahjakorttia ei vaihdeta rahaksi.

 

Yhteystietojen kerääminen

Pääohjelmiston ja TelttaLabin esityksiin osallistuvilta henkilöiltä kerätään lippuvarauksen ja -oston yhteydessä nimi sekä sähköpostiosoite tai puhelinnumero. Yhteystietoja käytetään vain tarvittaessa viranomaisyhteistyössä mahdollisten tartuntaketjujen jäljityksessä.

 

Lisätietoja alueellisesta koronavirustilanteesta

Tietoja Pirkanmaan koronavirustilanteesta ja alueen suosituksista löydät täältä.


Kiitos yhteistyöstä!