Pikku Papun Orkesteri

Tänä vuonna TelttaLab hellii myös lapsiperheitä: rakastettu Pikku Papun Orkesteri saapuu viihdyttämään niin pieniä kuin isompiakin musiikin ystäviä!

Sibelius-Akatemian lastenmusiikkikurssilta alkunsa saanut yhtye on ilahduttanut kaikenikäisiä jo vuodesta 2012 alkaen. Papu-kappaleet ovat tulleet tutuiksi monille Pikku Kakkosesta ja Musarullaa-konserttisarjasta. Niissä seikkailee kirjailija-kuvittaja Liisa Kallion luoma iloinen kilpikonna Pikku Papu ystävineen. Svengaavissa lauluissa kerrotaan muun muassa leppäkertun kiireisistä aamutoimista ja opetetaan pöllöä hölläämään.

Pikku Papun Orkesteri on saanut Varhaisiän Musiikinopettajien vuoden lastenlevypalkinnon vuonna 2012 ja Vuoden lastenalbumin Emma-ehdokkuuden vuonna 2016. Vuonna 2018 orkesteri sai Wihurin rahaston tunnustuspalkinnon ja valittiin vuoden yhtyeeksi lastenmusiikkigaalassa.

Orkesterin akustinen soitto, taitava moniääninen laulu, eri tyylilajeilla leikittelevät sovitukset ja vilpittömän hyväntuulinen energia luovat yhdistelmän, joka sulattaa sydämet ja tempaa takuulla mukaansa.

Tässä konsertissa saa laulaa ja leikkiä mukana. Myös riemunkiljahtelu ja tanssiminen on sallittua – jopa toivottavaa!

Kokoonpano
Heli Kajo, laulu, nokkahuilu
Maiju Kopra, laulu, trumpetti, ksylofoni, kazoo, shaker
Juho Puronaho, kitara, laulu
Tarmo Anttila, kontrabasso, laulu

Pikku Papun Orkesteri esittää: Höllää pöllö (katso Youtubesta >>)