Tampereen Teatterikesä

MUISTELOT

Teatterikesän viisi ensimmäistä vuosikymmentä

Teatterikesä juhlii tänä vuonna viisikymppisiään! Miten festivaali ja Tampere sen näyttämönä on muuttunut näiden vuosien aikana?

Juhlavuoden kunniaksi on aika kokoontua Keskustorin sydämeen, Ohjelmatelttaan, ja katsoa hetkeksi taaksepäin. On aika palauttaa mieliin esityksiä, herkistymisiä ja oivaltamisen hetkiä katsomossa.

Luvassa on tarinoita ja kokemuksia Teatterikesä-konkareilta: Paikan päällä ovat näyttelijät Esko Roine ja Auvo Vihro sekä kääntäjä-dramaturgi Jukka-Pekka Pajunen.

Tilaisuuden juontaa teatterinjohtaja ja ohjaaja Maarit Pyökäri. Hän oli Teatterikesän taiteellisessa johdossa 2000-luvun alussa ja on toiminut myös Teatterikesän hallituksen puheenjohtajana.

Tervetuloa osallistumaan tapahtumaan ja kertomaan, millaisia muistoja sinulle on jäänyt elokuisesta festivaaliviikosta. Muuttiko jokin Pääohjelmiston esitys elämäsi? Kohtasitko ihailemasi näyttelijän terassilla? Saitko teatterikärpäsen pureman sattumalta Tapahtumien Yössä? Löysitkö Ohjelmateltan esityksen väliajalla elämäsi rakkauden?

Tilaisuus on kaikille avoin ja pääsymaksuton.
Ohjelmateltan ravintola on tilaisuuden ajan avoinna.

Osoite: Keskustori