Compañía Kaari & Roni Martin

Anna Karenina

Maailmanlopun orkesteri soittaa viimeistä valssia kristallikruunujen loisteessa. Jääkoristeet sulavat tarjottimilla, karhu tanssii. Rakkaus ei meitä pelasta.

Compañía Kaari & Roni Martinin taiteilijakollektiivin mykistävän voimakas ja sensuelli tulkinta Tolstoin klassikkoteoksesta nojaa flamencon rytmiikkaan ja muotokieleen. 

Keskiössä on romaanin koskettava kolmiodraama. Samalla esitys kommentoi nykymaailmaa: tuomiopäivän kello on lähempänä keskiyötä kuin koskaan, ja silti ihminen pakenee todellisuutta – ja historia toistaa itseään.

Roni Martinin säveltämässä musiikissa flamenco, Tom Waits -vaikutteet ja brechtiläiset kaiut yhdistyvät hypnoottiseksi kokonaisuudeksi, joka kuljettaa katsojat ryhmän teoksille leimalliseen, nyrjähtäneeseen maailmaan.

Anna Kareninan ja kreivi Vronskin rooleissa nähdään virtuoottiset Mariana Collado ja Carlos Chamorro, ja kreivi Kareninin roolissa tanssimaailman legenda Jorma Uotinen.

= = = =
Esityksessä yleisö pääsee istumaan yhteiseen juhlapöytään esiintyjien kanssa, joten myytävien lippujen määrä on rajallinen.